Paylaş

Okullar için Ramak Kala Kutusu Duvar Ünitesi

Okullar için Ramak Kala Kutusu Duvar Ünitesi
Okullar için Ramak Kala Kutusu Duvar Ünitesi

Okullar için Ramak Kala Kutusu Duvar Ünitesi


6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince; her türlü ramak kala olaylarının kayıt altına alınması için ramak kala kutuları ve ramak kala formu bulundurulması zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda, Ramak kala kutusu ünitesi iş kazalarını önleme amacı ile hazırlanmıştır. 

Unutmayalım; 330 ramak kala olayın 29 u hafif yaralanmalı, 1 i ise ağır yaralanmalı veya ölüm ile sonuçlanmaktadır.

* T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Logolu * Ünite Ölçüsü 360 x 330 mm * Ramak kala formları için form yeri ölçüsü 210 x 100 mm * Ramak kala formlarını yazmak için Yazım Rampası * Montaj Kılavuzu ve montaj aparatları ile strafor köpük destekli kutular halinde kargolanır. * Montaj vidaları gizlidir, ünite üzerinde gözükmez. * İstenildiğinde ramak kala kutusu sökülerek temizlenebilir, hatta bulaşık makinesinde bile yıkanabilir. * 2 YIL GARANTİLİDİR. Türkiye geneli kargo dahil kampanyalı fiyatlarımız için bizimle irtibata geçebilirsiniz. 

09/03/2012 tarih, 2012/02663 tescil numaralı Dilek, Öneri ve Şikayet Kutu Ünitemiz için istemiş olduğumuz 16 farklı özellik, FAYDALI MODEL BELGESİ ile Türk Patent Enstitüsü tarafından korunmaktadır. İzinsiz kullanılması ve kopya edilmesi yasaktır.

Bu ürünümüz ile ilgili yorumunuzu paylaşır mısınız?

E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.